Zitlekker.nl / Mood Buitenmeubelen

Modern straatmeubilair, exclusieve buitenmeubelen en design tuinmeubelen en accessoires.
Zitlekker.nl is de website van Sit Outside BV. Wij zijn gevestigd in Uithoorn waar u op afspraak van harte welkom bent om de meubelen te bekijken of testen.

Mood buitenmeubelen is een puur Nederlands design, ontworpen en gemaakt in Nederland. Wij besteden veel aandacht aan het uiterlijk, de kwaliteit en het gebruikscomfort van onze producten, welke resulteert in prachtige meubelen die u veel gemak en gebruiksplezier bieden. De hoge kwaliteitseisen en de weersbestendigheid maken dat de meubelen het gehele jaar door buiten kunnen blijven staan en nauwelijks onderhoud vergen. Dus puur Hollands genieten.

In onze eigen fabriek in Uithoorn worden de producten ontworpen, geproduceerd, gecontroleerd en getest. We beschikken we over professionele machines en apparatuur. Mede hierdoor kunnen wij onze goede service bieden en een snelle levertijd realiseren.


Mood Straatmeubilair

Mood straatmeubilair is vernieuwend en duurzaam. Het hoge kwaliteit RVS en massief gerecycled kunststof (KLP) vormt een zeer sterke basis voor de buitenmeubelen en maken deze vandalisme bestendig en onderhoudsvriendelijk.
We zijn gespecialiseerd in (park)banken, tafels, picknicktafels en plantenbakken. zitcomfort van de meubels en de moderne uitstraling zorgen ervoor dat men hier echt lekker op gaat zitten en blijft zitten. voor gemeenten, openbare ruimtes, bedrijven, instellingen, clubs- en verenigingen.en maatwerk mogelijk.
 

Service contracten

Al vanaf 10 stuks bieden wij een interessant servicecontract. De banken worden dan 1 x per jaar gereinigd en indien nodig worden items kosteloos vervangen. Indien gewenst is een servicecontract op maat ook mogelijk. Wij bieden tevens 5 jaar geen gezeur garantie.
 

Meer Mood

Naast de collectie Mood straatmeubilair heeft Mood een serie exclusieve buitenmeubelen en accessoires. De buitenmeubelen van RVS en de unieke weersbestendige stoffering kunnen het gehele jaar buiten kunnen blijven staan.
(lounge)banken, tafels, stoelen, hockers, ligbedden, plantebakken. Ook op maat gemaakt.Accessoires van Mood zoals olielampen, kussens, plantenbakken, (mogelijk met belettering) maken tuin en terras compleet.

Wij leveren aan particulieren, bedrijven en werken samen met projectontwikkelaars en architecten. Onze collectie kunt u vinden op onze site, maar ook bij de Mood dealers bij u in de buurt. U kunt, indien gewenst, geheel vrijblijvend een afspraak maken of een keertje komen proef zitten.