Wooninspiratiedag

Op zondag 25 maart organiseren Bontekoe Verkoopstyling en Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout de WooninspiratieDag 2018 in De Kwakel / Uithoorn.

Volop inspiratie opdoen op gebied van huis- en tuininrichting, aan- en verkoop van (nieuwbouw)woningen, en bouw- en verbouw.  Gratis entree en voldoende parkeergelegenheid. Met entertainment voor de kids, zoals springkussen en schminken.

De WooninspiratieDag is een gezellige en informele voorjaarsbeurs, in het teken van wonen en wooncomfort. Na de lange winter zijn we klaar om ons huis en onze tuin aan te pakken en klaar te maken voor de zomer. Klusjes worden opgepakt, de tuin wordt opnieuw kritisch bekeken. Tijd om ideeën op te doen! 

Proefzitten
Een selectie meubelen uit het assortiment van Zitlekker.nl staat voor u beschikbaar om te bekijken en proef te zitten.  Meubelen van Zitlekker.nl worden ook in Uithoorn gemaakt, zijn Dutch design en worden geheel op maat voor u gemaakt, voor binnen & buiten. Kom proefzitten en laat u informeren over de mogelijkheden en uw wensen voor uw huis- of tuininrichting. 
 

Kooyman B.V. Sierbestrating en Tuinhout   Poelweg 2, 1424PB De Kwakel

Kooyman B.V. Sierbestrating en Tuinhout   Poelweg 2, 1424PB De Kwakel