Maatwerk past..

U staat op het punt om uw nieuwe tuin in te richten en heeft altijd al een mooie grote eettafel buiten gewenst om vele lange avonden met uw gezin, vrienden en familie door te brengen. Maar op het moment dat u uw droomtafel wilt gaan laten maken staan uw kinderen op het punt het huis uit te gaan en wilt u lekker met z’n tweeën genieten van de fijne plekjes in de tuin. Wellicht past dan toch een andere opstelling veel beter? Maar als u dan weer gasten wilt ontvangen en gezellige familie bbq’s wilt organiseren? Wordt het loungen of tafelen?

Zo zijn er altijd factoren om over na te denken. U maakt tenslotte een keuze voor een investering voor meerdere jaren. Uiteraard maken wij altijd iets geheel naar uw wens,  maar denken graag met u mee en verder, zodat u optimaal en vele jaren kunt genieten.  Ook uw tuinarchitect of tuinontwerper zal hierin met u meedenken.

Buiten het feit dat u iets zoekt dat u mooi vindt zijn er vele factoren die wij u adviseren over na te denken bij de keuze voor uw buiteninrichting. De tuin kan een verlenging zijn van uw woonkamer zijn met een terras, veranda of overkapping of de ruimte op uw dakterras, bij uw tuinhuis of het balkon.

De ruimte die u heeft is uiteraard mede bepalend voor de mogelijkheden, denk ook aan de eventuele opbergruimte. Wanneer u kiest voor losse kussens zult u hiervoor opslagruimte nodig hebben, met name in het najaar en de winter. De allweather kussens en stofferingen kunnen uiteraard langere tijd buiten blijven liggen waardoor u niet hoeft te slepen met de kussens. Vergeet echter niet dat uw auto die buiten staat ook vies wordt, dus onderhoud is altijd nodig, Afhankelijk van de stofkeuze en kleur kan dit in meer of mindere mate nodig zijn. Meubelhoezen zijn hiervoor een oplossing en zorgen voor langer behoud van uw meubels.

Maatwerk gaat naar onze mening dus ook niet alleen over centimeters, maar is veel meer dan dat. Maatwerk is iets dat bij u past, zoals

- uw wensen
- smaak
- lifestyle
- gezin, vrienden, familie, kennissen
- persoonlijke bouw/lengte
- buitenruimte
- vloer, maat van de tegels
- lekker zitten
- zicht vanuit de woning
- zon en windrichting
- activiteiten die u buiten onderneemt
- kleuren en vormen
- materialen
- zitten, liggen, loungen
- eten of borrelen
- rond, recht, schuin
- luchtig of compact
- hoog of laag
- rvs of poedercoat
- het seizoen
- overkappen of terras
etc.

Bij onze fabriek  in Uithoorn werken we met passie aan iets dat echt bij u past en anders is dan anders. Maatwerk is onze specialiteit en daar nemen we de tijd voor. 

Wij adviseren wij u graag. U bent van harte welkom voor een rondleiding in onze fabriek en het show terrein in Uithoorn.  

Heeft u speciale wensen voor een tafel, zitcombinatie, lounge set, eethoek of iets heel anders,  informeer gerust. U kunt uw idee, foto of tekening ook e-mailen of via whatsapp aan ons sturen, via sales@zitlekker.nlof 06-51172098. Wij nemen dan direct contact met u op.

 

In de bijgaande foto-serie een selectie van verschillende smaken,  kleuren, uitvoeringen en ontwerpen.