Interieur meubelen

De gehele productie van onze meubelen en accessoires vindt plaats in de fabriek in Uithoorn. Dit maakt mogelijk dat de producten geheel naar wens kunnen worden geproduceerd. Een basis model kan met enkele aanpassingen voor u compleet worden aangepast. Harde of zachtere kussens, stoffen, kleuren, de schuinte van de rug- en/of armleuningen en de kleur van de coating van het rvs.

Door de stijgende productie en vraag naar maatwerk buitenmeubelen ontwikkelingen wij ook steeds meer maatwerk interieur meubelen, puur door de vraag van de klant. Iets wat anders is dan anders, en helemaal voor u zelf gemaakt. De meubelen kunnen wel dezelfde uitstraling hebben als de buitenmeubelen, maar hebben andere specificaties.

Kom gerust eens langs voor een bezoekje aan de fabriek en laat uw wensen horen.