Kavel Huis en Tuin

Ernst Baas Hoveniers en Villabouw Mattone nodigen u uit voor twee inspirerende dagen, vol gezelligheid en aandacht. Zij weten uit ervaring dat de drempel om een eigen huis te bouwen nog best hoog is. Die drempel willen ze voor u verlagen. Dat gaat niet vanzelf en organiseren daarom deze dagen om u te ontmoeten. Hoog tijd om u te gaan inspireren.

Inspiratiedagen vrijdag en zaterdag 3 en 4 juni
"Tijdens de open dag geven wij u inzicht in de wereld van KAVEL HUIS én TUIN,
aan de Henegouwerweg 113 in Waddinxveen kunt u kennis maken met de vele mogelijkheden die een kavel u biedt. De beste professionals uit ons bouwnetwerk staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u mee toenemen naar uw droomhuis. Dagelijks realiseren onze professionals nieuwe woonomgevingen die een warm thuis zijn voor vele gezinnen".

Programma 3 juni
12:00  open voor publiek
13:00  opening door Initiatiefnemers
15:00  opening door Wethouder Waddinxveen
16:00 - 18:00  Start KHT Business Netwerkborrel
           Met spreker FRANK VAN LEER
21:00  Slot

Programma 4 juni
10:00 - 17:00  open voor publiek

Kijk voor meer informatie op http://www.kavel-huis-tuin.nl/
U BENT VAN HARTE WELKOM NEEM UW FAMILIE EN VRIENDEN MEE.

Niet in de gelegenheid dit weekend? Bij Ernst Baast Tuininrichting staat een groot deel van de Mood collectie, dus ga gerust eens langs voor proefzitten & inspiratie of maak een afspraak voor persoonlijk advies.