Nobelwood

Op verzoek van onze klant ontworpen en produceerden wij onlangs meubelen bijpassend bij hun woning die in aanbouw was. Een bosvilla met Nobelwood. 

De keuze voor de meubelen voor het zitgedeelte was al gemaakt, alleen de tafels nog. Na overleg en de mogelijkheden (oa. werkbaarheid met Nobelwood met RVS) te hebben bekeken hebben wij een salontafel en eettafel ontworpen voor de klant, welke perfect paste bij de gekozen zitmeubels (Pingo Serie) en de woning.  Een eettafel en salontafel in dezelfde stijl als de zitmeubelen, met Nobelwood panelen.

Nobelwood
Nobelwood is een geniaal alternatief voor tropisch hardhout. Het ziet er uit en gedraagt zich als teak. Nobelwood is 100% biologisch uit verantwoorde bosbouw..Net als hardhoutsoorten vergrijst Nobelwood, homogeen zonder vlekken. Nobelwood is niet gevoelig voor oppervlakteschimmels en blijft een egale zilvergrijze uitstraling houden. Olien van de panelen is ook een optie, de vergrijzing wordt hierdoor vertraagd. Voor meer informatie over Nobelwood http://www.foreco.nl/nobelwood.html

Nobelwood en RVS is een zeer geschikte combinatie voor meubelen voor binnen en buiten. Eettafels, salontafels, bijzettafels, maar ook banken en parkbanken. De meubelen van Nobelwood en RVS worden gemaakt in de fabriek van Zitlekker.nl in Uithoorn. Bel of mail voor meer informatie 0297-524288 of sales@zitlekker.nl