Maatwerk past..

Maatwerk past..

Bij het maken van uw keuze voor de tuininrichting zijn er vele factoren om over na te denken. U maakt tenslotte een keuze voor een investering voor meerdere jaren. Uiteraard maken wij altijd iets geheel naar uw wens,  maar denken graag met u mee en verder, zodat u optimaal en vele jaren kunt genieten.  Ook uw tuinarchitect of tuinontwerper zal hierin met u meedenken. Maatwerk is meer.

Nobelwood

Nobelwood

Op verzoek van onze klant ontworpen en produceerden wij onlangs meubelen bijpassend bij hun woning die in aanbouw was. Een bosvilla met Nobelwood.  Nobelwood is een geniaal alternatief voor tropisch hardhout. Het ziet er uit en gedraagt zich als teak. Nobelwood en RVS is een zeer geschikte combinatie voor meubelen voor binnen en buiten. 

Kavel Huis en Tuin

Kavel Huis en Tuin

Ernst Baas Hoveniers en Villabouw Mattone nodigen u uit voor twee inspirerende dagen, vol gezelligheid en aandacht. zij weten uit ervaring dat de drempel om een eigen huis te bouwen nog best hoog is. Die drempel willen ze voor u verlagen. Dat gaat niet vanzelf en organiseren daarom deze dagen om u te ontmoeten. Hoog tijd om u te gaan inspireren.

Kijken & proefzitten

Kijken & proefzitten

Omdat wij comfort minstens net zo belangrijk vinden als het design en de kwaliteit van de meubelen zijn de meubels zo gemaakt zodat er urenlang plezier van kunt hebben. Kom gerust eens langs, kijken & proefzitten. Van maandag tm vrijdag kunt u altijd terecht tussen 08.00 en 16.00 uur en daarbuiten op afspraak.