KUSSENS 

Met kussens zijn de meubelen helemaal compleet. Omdat de kussens ook in de fabriek in Uithoorn gemaakt worden zijn verschillende vormen en maten mogelijk. 
De stoffering van de kussens is weerbestendig en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dus ook gewoon buiten laten!

Kussen allweather met of zonder lus 45x45 cm  =  75,-
Kussen allweather met of zonder lus 60x60 cm  =  90,-
 

Het "armsteun"kussen is ideaal om een drankje of bord op te zetten of te gebruiken als flexibele armsteun. Het armsteun kussen is in diverse kleuren en stoffen beschikbaar en wordt op maat bij uw meubel gemaakt.

Armsteun kussen allweather op maat gemaakt = 195,-

Set aanbieding:  1 armsteunkussen + 2 kussens (45cm) = 325,- 

 

KLEUREN

De stof van de kussens en meubelen zijn mogelijk in diverse kleuren. Mood Black Velvet heeft een alcantara look en is alleen in zwart verkrijgbaar.  Alle stoffen zijn weerbestendig. Dus ook de losse kussens kunt u gewoon buiten laten liggen. Kunt u niet kiezen? Kies voor een neutrale kleur en fleur de meubelen op met losse kussens en kleuren.

Hoezen

Hoezen voor de meubelen zorgen voor extra gemak. U kunt nog sneller buiten genieten. Ondanks dat de stof van de meubelen weerbestendig is, hebben de meubelen toch onderhoud nodig omdat ze gewoon in de buitenlucht staan. En afhankelijk van de omgeving zal er vuil op de meubels terecht komen. Met hoezen vangt u dit vuil op en is minder onderhoud nodig. De hoezen worden per meubel op maat gemaakt, zodat het design zo veel mogelijk in tact blijft.