Algemene Voorwaarden

Prijzen 
Op de aanbiedingen en offertes wordt de BTW expliciet vermeld, prijzen zijn incl. BTW mits specifiek anders aangegeven. Voor maatwerk producten geldt een toeslag vanaf €150,- per product.
Leveringskosten vanaf €150,-.
Bezorgkosten accessoires zijn gewicht afhankelijk en worden vermeld op de orderbevestiging.
Prijzen zijn geldig tot 31-12-2018, wijzigingen voorbehouden

Voorraad en levertijden 
Alle Zitlekker.nl producten, behoudens maatwerk, zijn normaal gesproken leverbaar binnen 4 weken. Sommige accessoires en meubelen zijn uit voorraad leverbaar.

Levering 
Levertijd maatwerk producten op aanvraag. Levertijden voor leveringen binnen Nederland zijn, afhankelijk van route, binnen 4 weken. Snellere levering op aanvraag. Levertijden voor leveringen op Waddeneilanden en buiten Nederland op aanvraag. Leveringskosten van de accessoires worden vermeld op orderbevestiging of op aanvraag. Voor levering op bijzondere locaties balkon of dakterras overleggen wij graag met u.

Betaling 
Alle leveringen van Zitlekker.nl geschieden uitsluitend tegen vooruitbetaling op basis van factuur, mits schriftelijk anders overeengekomen. Voor betaling kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheid: vooruitbetaling per Bank/Giro (op basis van factuur). Het factuurbedrag dient op moment van levering op onze bankrekening te zijn bijgeschreven.

“Geen gezeur” garantie
Sit Outside BV hanteert een “geen gezeur” beleid en dat is voor u als klant wel zo prettig! Wij staan garant voor ons Hollandse product, maar mocht er onverhoopt toch iets aan mankeren, dan lost Sit Outside BV het probleem voor u op. In het bieden van service zijn wij sterk, want voor onze klant is ons niets teveel. Op onze meubelen zit een garantie van 2 jaar. 

Algemene Voorwaarden (PDF)